Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα συμπαράστασης του Οικουμενικού Πατριάρχη στις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο ΚονέκτικατΚωνσταντινούπολη, του Νίκου Μαγγίνα

«Από σήμερα οι άγγελοι στον Παράδεισο είναι περισσότεροι». Με παρηγορητικούς λόγους, γεμάτους συγκίνηση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος  απηύθυνε προσωπικό μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης Νιούταουν του Κονέκτικατ, εκφράζοντας τους τη βαθύτατη θλίψη του αλλά και τη συμπαράστασή του για την τραγική απώλεια των δικών τους ανθρώπων.
Στο μήνυμά του, που απέστειλε την περασμένη Κυριακή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τονίζει πως κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας προσευχήθηκε για όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους, ιδιαιτέρως για τα παιδιά και τις δασκάλες τους. «Στεκόμαστε, προσευχόμενοι σιωπηλά και δακρυσμένοι, στο πλευρό των αδελφών, των γονέων, των οικογενειών αλλά και στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρο το Αμερικανικό έθνος, καθώς θρηνούμε την απώλεια της αθωότητας και την εξάλειψη των ονείρων», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο " amen.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου