Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατά την Πατριαρχική Τάξη έγινε δεκτός στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης ο οποίος πραγματοποιεί ειρηνική επίσκεψή στο Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας. 
Στην είσοδο του Πατριαρχείου τον υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, ο Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ.Βαρθολομαίος, καθώς και κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής ενώ προ του Πάνσεπτου Πατριαρχικού Ναού του Αγίου Γεωργίου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πέργης Ευάγγελος.
Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιοχείας χοροστάτησε στην πανηγυρική δοξολογία στον Πατριαρχικό Ναό και στη συνέχεια έγινε η επίσημη υποδοχή του από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στην αίθουσα του θρόνου, παρουσία Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της τιμίας Συνοδίας του Πατριάρχη Ιωάννη.
Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες στο AMEN.GRΟικουμενικός Πατριάρχης προς Πατριάρχη Αντιοχείας: Ο λαός σας υφίσταται άδικες επιθέσεις, βία, απαγωγές !

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχου κατά την υποδοχή του Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη στο Φανάρι, πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου